Το πτώμα που βρέθηκε στο νησί Phangan πιστεύεται ότι αγνοείται Ρώσος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MGR διαδικτυακά

Νησί Phangan, Surat Thani -

Ένα πτώμα βρέθηκε στο νησί Phangan και πιστεύεται ότι είναι ένας αγνοούμενος Ρώσος.

Χθες, (12 Οκτωβρίουth), η αστυνομία Phangan ειδοποιήθηκε από έναν υπήκοο της Μιανμάρ που εξερευνούσε μια δασώδη περιοχή ότι ανθρώπινα υπολείμματα βρέθηκαν σε ένα πυκνό δάσος κοντά στο λόφο Kee Rad, το οποίο απέχει ένα χιλιόμετρο από το νοσοκομείο Phangan.

Αστυνομία και ιατρικό προσωπικό έφτασαν στο σημείο στο δάσος για να βρουν τα ερειπωμένα ερείπια ενός άνδρα. Στο σώμα του δεν βρέθηκαν σημάδια συμπλοκής ή σωματικής συμπλοκής. Η αστυνομία πίστευε ότι ο άνδρας πέθανε τουλάχιστον ένα μήνα πριν ανακτηθεί το σώμα του. Η αστυνομία πίστευε επίσης ότι ο άνδρας ήταν ψυχικά άρρωστος και πιθανώς σε ψύχωση και χάθηκε και μπερδεύτηκε στη ζούγκλα, και τελικά πέθανε από αφυδάτωση.

Φίλοι του αγνοούμενου ήρθαν αργότερα στο αστυνομικό τμήμα Phangan. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαίωσαν ότι ο άνδρας ήταν ο 30χρονος Ρώσος φίλος με βάση την αρχική εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων (το Phuket Express αποκρύπτει το πλήρες όνομά του εν αναμονή της τελικής ταυτοποίησης).

Οι φίλοι είχαν καταθέσει προηγουμένως αναφορά στην αστυνομία ότι ο άνδρας αγνοούνταν από το νοσοκομείο Phangan ενώ νοσηλευόταν για ψυχική ασθένεια, αφού τράπηκε σε φυγή από το νοσοκομείο.

Ωστόσο, πρέπει να γίνει τεστ DNA για να ταυτοποιηθεί πλήρως το σώμα του άνδρα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.