Ο βασιλιάς και η βασίλισσα αποκαλύπτουν το άγαλμα του αείμνηστου βασιλιά Bhumibol Adulyadej στην Μπανγκόκ με χιλιάδες ανθρώπους να περιμένουν

Μπανγκόκ -

Οι Βασιλικές τους Μεγαλειότητες ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα που προήδρευσαν σε μια τελετή σήμερα (13 Οκτωβρίουth) αποκάλυψε το άγαλμα του αείμνηστου βασιλιά Bhumibol Adulyadej στο νέο πάρκο Chalerm Phrakiat στην περιοχή Dusit με χιλιάδες ανθρώπους να περιμένουν.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Σήμερα, 13 Οκτωβρίου, συμπληρώνονται έξι χρόνια από τον θάνατο της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας Βασιλιά Bhumibol Adulyadej (Rama IX) που πέθανε ειρηνικά το 2016.

Χιλιάδες άνθρωποι που φορούσαν κίτρινα πουκάμισα έφτασαν στο πάρκο από τις 5:00 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. Ο Βασιλιάς παρείχε χιλιάδες δωρεάν γεύματα σε ανθρώπους κοντά στην περιοχή. Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα έφτασαν στο πάρκο στις 5:00 μ.μ. πριν ξεκινήσει η τελετή των αποκαλυπτηρίων.

Η κυρία Aksornpan Wongsuebpan, 53 ετών, δήλωσε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης: «Τα τελευταία έξι χρόνια μας λείπει ο αγαπημένος μας ο αείμνηστος βασιλιάς Bhumibol. Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που αποδίδουμε σεβασμό στο άγαλμα του αείμνηστου Βασιλιά μας. Έκανε πολύ σκληρή δουλειά για τους Ταϊλανδούς. Θα έρθω να τον σεβαστώ ξανά. Τον αγαπάμε. Πάντα στην καρδιά μας."

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.