ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η άδεια οδήγησης ενός ιογενούς οδηγού ταξί του Πουκέτ σε βίντεο με οργή δρόμου που παραδέχεται ότι έπαιρνε μεθαμφεταμίνη ανακλήθηκε για τρία χρόνια

Πουκέτ -

Ανακλήθηκε η άδεια οδήγησης ενός οδηγού ταξί, ο οποίος παραδέχτηκε ότι πήρε κάποια χάπια μεθαμφεταμίνης πριν από καυγά με χρήστες του δρόμου που καταγράφηκαν σε viral βίντεο.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένα βίντεο με έναν οδηγό ταξί να μαλώνει με άλλους χρήστες του δρόμου έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας οδηγός ταξί σε ένα viral βίντεο με την οργή του δρόμου παραδέχτηκε ότι πήρε μερικά χάπια μεθαμφεταμίνης πριν από έναν καυγά με τους χρήστες του δρόμου.

Τώρα ενημέρωση:

Ο κ. Kornpitak Artsuwan από το Γραφείο Χερσαίων Μεταφορών του Πουκέτ είπε στο Phuket Express, «Ο οδηγός ταξί που φώναζε βλοσυρές και αγενείς λέξεις σε άλλους οδηγούς θα επιβληθεί πρόστιμο έως και 5,000 μπατ. Αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για χρήση ναρκωτικών της κατηγορίας 1 και χρήση τους κατά την οδήγηση».

«Η άδεια οδήγησης για οδήγηση ταξί έχει ανακληθεί. Δεν μπορεί να οδηγήσει κανένα ταξί για τρία χρόνια πριν από την πιθανή ανανέωση της άδειας οδήγησης ταξί», πρόσθεσε ο κ. Kornpitak.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.