Το Πουκέτ σχεδιάζει να μεταφέρει προσωρινά το Μνημείο της Ηρωίδας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πουκέτ -

Το Πουκέτ σχεδιάζει να μεταφέρει προσωρινά το Μνημείο της Ηρωίδας μετά από έργα ανακαίνισης δρόμων και περιοχών.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το θέμα (12 Οκτωβρίουth). Η επαρχία σχεδιάζει να ανακαινίσει την οδό Thep Kasattri και να ανακαινίσει τη διασταύρωση Tha Rue κοντά στο Μνημείο της Ηρωίδας. Το σχέδιο είναι να κατασκευαστεί μια υπόγεια διάβαση στον δρόμο Νο. 402 και στον δρόμο Νο. 4027 (Διασταύρωση Tha Rue) για την επίλυση κυκλοφοριακών προβλημάτων. Το μνημείο πρέπει να μετακινηθεί προσωρινά έως ότου ολοκληρωθεί το έργο πριν μεταφερθεί πίσω.

Η επαρχία σχεδιάζει να μεταφέρει το μνημείο στο Εθνικό Μουσείο Thalang, ενώ οι πρόγονοι της Ηρωίδας και οι ντόπιοι θέλουν να μεταφέρουν το μνημείο στον ναό Phra Nang Sang. Ωστόσο, η τελική απόφαση θα ολοκληρωθεί στο άμεσο μέλλον.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.