Οδηγός ταξί έγινε viral επειδή ξεπήδησε τους οδηγούς, φωνάζοντας βλακείες σε άλλους χρήστες του δρόμου στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένα βίντεο με έναν οδηγό ταξί να μαλώνει με άλλους χρήστες του δρόμου έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Passakorn Sirichochot, ο οποίος κατέγραψε το περιστατικό, είπε στο Phuket Express, «Χθες το βράδυ (10 Οκτωβρίουth) Οδηγούσα το μηχανάκι μου στο σπίτι. Υπήρχε ένας οδηγός ταξί που κορνάρησε για να διώξει άλλα οχήματα μπροστά του».

«Όταν έφτασα σε μια διασταύρωση σε ένα κόκκινο φανάρι στο Κάθου, ο οδηγός ταξί κορνάρησε επανειλημμένα για να διώξει ξανά άλλα οχήματα για να στρίψει αριστερά. Ωστόσο, υπάρχει μια πινακίδα που λέει «Αριστερή στροφή παρακαλώ περιμένετε το πράσινο φως».

«Ο ταξιτζής κατέβασε το τζάμι του αυτοκινήτου του προτού φωνάξει βλακείες και αγενείς λέξεις σε άλλους οδηγούς που δεν απομακρύνθηκαν από το δρόμο του. Τον προειδοποίησα να ηρεμήσει, αλλά με έβρισε και μετά με πυροβόλησε με το μεσαίο δάχτυλο και απομακρύνθηκε με ταχύτητα». δήλωσε ο Passakorn.

Το περιστατικό αποτελεί μέρος πολλών περιστατικών στο Πουκέτ πρόσφατα που έπληξαν τη φήμη των οδηγών ταξί στην περιοχή, ακόμη και όταν οι αρχές επιβολής του νόμου και οι αξιωματούχοι του νησιού δεσμεύονται να επιλύσουν τα ζητήματα και έχουν πραγματοποιήσει πολλές συναντήσεις με οδηγούς ταξί προειδοποιώντας τους ότι είναι το «πρόσωπο» των νησί σε πολλούς τουρίστες και επισκέπτες και οι συγκρούσεις και τα παράπονα πρέπει να σταματήσουν για τις υπηρεσίες τους.

Δεν είναι σαφές εάν ο οδηγός ταξί που φαίνεται να υποφέρει από οδική οργή θα αντιμετωπίσει οποιεσδήποτε επιπτώσεις για το περιστατικό και οι αρχές επιβολής του νόμου του Πουκέτ δεν δήλωσαν αμέσως εάν σχεδίαζαν να επιδιώξουν το θέμα ή ακόμη και αν ο άνδρας παραβίασε νόμους ή κανόνες, εκτός από το κακό γούστο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.