Η Αστυνομία του Τμήματος Ειδικών Υπηρεσιών κάλεσε μετά από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας που κρατούσε όπλο και φάνηκε να περιφέρεται γύρω από το συγκρότημα κατοικιών Thalang

Thalang -

Η Αστυνομία του Τμήματος Ειδικών Υπηρεσιών κλήθηκε αφού ένας αστυνομικός που δεν ήταν σε υπηρεσία εθεάθη να κρατά όπλο και να περιφέρεται σε ένα ιδιωτικό συγκρότημα κατοικιών στο Thalang, το οποίο χρειάστηκε εννέα ώρες για να καθαριστεί.

Ο συνταγματάρχης Pisit Chuenpet, ο αρχηγός της αστυνομίας Thalang, είπε στο Phuket Express, «Χθες, (10 Οκτωβρίουth), ειδοποιηθήκαμε από κατοίκους στις 8:30 π.μ. ότι ένας άνδρας που ενεργούσε ακανόνιστα κυκλοφορούσε με όπλο. Με νταλίκα απέκλεισε την είσοδο ιδιωτικής κατοικίας. Ο άνδρας αργότερα κρύφτηκε στο σπίτι του στο οικιστικό συγκρότημα».

«Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Υπηρεσιών και η Αστυνομία της Περιφέρειας 8. Στις 3:20 μ.μ. ο ύποπτος βγήκε κρατώντας ακόμα ένα όπλο στην περιοχή. Χρειάστηκαν εννέα ώρες μέχρι να μπορέσει να συλληφθεί ο δεκανέας Korn, 27 ετών, ο οποίος είναι αστυνομικός Phang Nga. Βρέθηκε με ένα πιστόλι γεμάτο με επτά σφαίρες και άλλες 8 σφαίρες στις τσέπες του», εξήγησε ο συνταγματάρχης Πισίτ.

«Ο ύποπτος ήταν νευρικός μετά από έναν πρόσφατο καυγά με την κοπέλα του. Αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι κρατούσε όπλο δημόσια χωρίς λόγο», πρόσθεσε ο συνταγματάρχης Πισίτ.

Δεν ήταν σαφές εάν ο ύποπτος θα αντιμετωπίσει ποινικές κατηγορίες σχετικά με την απασχόλησή του ως αστυνομικός.

Εν τω μεταξύ, Ένας άνδρας με υψηλή περιεκτικότητα σε μεθαμφεταμίνη συνελήφθη αφού βρέθηκε να περιφέρεται σε μια ιδιωτική κατοικία στο Kathu.

Ένας μεθυσμένος ένοπλος άνδρας συνελήφθη αφού κουβαλούσε ένα κοτόπουλο ενώ τριγυρνούσε όλη τη νύχτα στο νησί Coconut στο Πουκέτ, τρομάζοντας τους κατοίκους της περιοχής.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.