Εθελοντές άμυνας στο Πουκέτ όλοι είναι αρνητικοί για ναρκωτικά

Πουκέτ -

Εθελοντές άμυνας στο Mueang Phuket βρέθηκαν αρνητικοί για ναρκωτικά.

Η εκστρατεία δοκιμών ούρων ξεκίνησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα με επικεφαλής τον Αρχηγό της Περιφέρειας Mueang Phuket κ. Suwit Suriyawong. Όλοι οι εθελοντές άμυνας ήταν αρνητικοί για ναρκωτικά.

Ο κ. Suwit είπε στο Phuket Express, «Η εκστρατεία είναι να διασφαλίσει ότι αυτοί οι εθελοντές άμυνας που εργάζονται μαζί μας δεν εμπλέκονται με παράνομα ναρκωτικά. Θέλουμε επίσης να βεβαιωθούμε ότι είναι έτοιμοι να συνεργαστούν με άλλους κλάδους. Καθήκον τους είναι επίσης να διασφαλίζουν τη δημόσια ασφάλεια και να κάνουν εθελοντικά έργα».

Το TPN σημειώνει ότι αυτοί οι έλεγχοι ναρκωτικών πραγματοποιούνται σε εθνικό επίπεδο ως μέρος της καταστολής μετά τον τραγικό μαζικό πυροβολισμό της περασμένης εβδομάδας στο Nong Bua Lamphu.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.