Ο ύποπτος προσπαθεί να επιτεθεί σε αστυνομικούς με μαχαίρι πριν συλληφθεί με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και χάπια στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας ύποπτος που φέρεται να προσπαθούσε να επιτεθεί σε αξιωματικούς επιβολής του νόμου συνελήφθη με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και χάπια στην υποπεριφέρεια Rawai, στην περιοχή Mueang Phuket.

Ο κ. Akkara Suwatikun, ο Διευθυντής Άμυνας της Επαρχίας του Πουκέτ, είπε στο Phuket Express: «Το περασμένο Σαββατοκύριακο συλλάβαμε τον κ. Πιχάι, γνωστό με το ψευδώνυμό του ως «Μουκ», στο Ραβάι. Του κατασχέθηκαν 1.2 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 22 χάπια μεθαμφεταμίνης και δύο μαχαίρια».

«Ο Pichai έβγαλε ένα μαχαίρι όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν. Προσπάθησε να επιτεθεί σε αξιωματικούς και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει αλλά απέτυχε», εξήγησε ο κ. Akkara.

«Η σύλληψη έγινε αφού λάβαμε μια ανώνυμη πληροφορία ότι ο Pichai πουλούσε ναρκωτικά στην περιοχή. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1, οπλοφορία δημόσια χωρίς λόγο και αντίσταση στη σύλληψη», σημείωσε ο κ. Akkara.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.