Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Τελική βραδιά του χορτοφαγικού φεστιβάλ, Τέσσερις Κινέζοι ψαράδες που διασώθηκαν στη θάλασσα, ανακαίνιση της προβλήτας Chalong και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας στο Πουκέτ, από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 έως την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Οι άδειες οδήγησης δύο οδηγών ταξί έχουν ανασταλεί μετά από αυτό που οι αρμόδιοι αξιωματούχοι αποκαλούν «διαμάχη» στην Καμάλα μεταξύ ενός παραδοσιακού ταξί «ουράς» και ενός οδηγού ταξί για μια ηλεκτρονική αίτηση.

Αργότερα και οι δύο οδηγοί κλήθηκαν να συναντήσουν την αστυνομία. Ένας οδηγός ταξί, η κα Naruemon, επιβλήθηκε πρόστιμο 2,000 μπατ για χρήση μιας εφαρμογής χωρίς άδεια. Η άδεια οδήγησής της αναστέλλεται για 30 ημέρες. Στον τοπικό οδηγό ταξί, κ. Wilart, η άδεια οδήγησης του αναστέλλεται επίσης για 30 ημέρες. Ο κ. Wilart συμφώνησε να πληρώσει 5,000 μπατ για τη ζημιά στην κα Naruemon.αυτοκίνητο.

2. Χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν στην τελευταία βραδιά του αποχαιρετιστηρίου τελετουργικού του Φεστιβάλ Χορτοφάγων στις 5 Οκτωβρίου 2022.

Το Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ του χρόνου θα είναι από τις 15 Οκτωβρίουth έως τον Οκτώβριο 23rd.
Η μηχανή του σκάφους τους είχε χαλάσει και η κοντινή περιοχή δεν είχε κινητό ή ασύρματο σήμα για να επικοινωνήσει για βοήθεια. Οι άνδρες επέστρεψαν με ασφάλεια στη στεριά και ενώθηκαν ξανά με τα μέλη της οικογένειάς τους.
Τα σκάφη με μακριά ουρά και τα ταχύπλοα θα σταθμεύουν σε ουρές τοποθετώντας σημαδούρες στάθμευσης.
Η μητέρα του είπε στην αστυνομία ότι ο γιος της ήταν ψυχικά ασταθής που μπορεί να προκληθεί από τη χρήση παράνομων ναρκωτικών. Είχε λάβει θεραπεία για την ψυχική του ασθένεια στο παρελθόν, αλλά μερικές φορές δεν έπαιρνε το κατάλληλο φάρμακο.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.