Μεθυσμένος άνδρας διασώθηκε αφού έπεσε κατά λάθος από τη γέφυρα Sarasin στο Thalang

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Walop Boonjan

Πουκέτ-

Ένας μεθυσμένος άνδρας διασώθηκε αφού περπατούσε στη γέφυρα Sarasin πριν πέσει κατά λάθος στη θάλασσα στο Thalang.

Τα σωστικά συνεργεία ειδοποιήθηκαν για το συμβάν στις 2:35 π.μ. νωρίς σήμερα το πρωί (10 Οκτωβρίουth) στη γέφυρα Sarasin στην υποπεριοχή Maikhao.

Το προσωπικό διάσωσης έφτασε στο σημείο για να βρει αρκετούς ντόπιους που ψάρευαν κοντά. Είπαν στους διασώστες ότι ο άνδρας περπατούσε στη ράγα της γέφυρας πριν πέσει κατά λάθος. Του πέταξαν ένα λαστιχένιο δαχτυλίδι στο νερό πριν καλέσουν τους διασώστες.

Μία ώρα αργότερα, ο άνδρας βρέθηκε ασφαλής στη γη κοντά στη γέφυρα κρατώντας τον ελαστικό δακτύλιο. Ο άνδρας φέρεται να παραδέχτηκε ότι έκανε χρήση παράνομων ναρκωτικών πριν βγει μια βόλτα στη ράγα της γέφυρας.

Οι συνεργάτες διάσωσης δεν ταυτοποίησαν τον άνδρα και δεν ήταν σαφές εάν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για φερόμενη παράνομη χρήση ναρκωτικών.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.