Άνδρας που χρησιμοποιεί μεθαμφεταμίνη συνελήφθη στο Κάθου αφού βρέθηκε να περιφέρεται σε ιδιωτική κατοικία

Kathu -

Ένας άνδρας με υψηλή περιεκτικότητα σε μεθαμφεταμίνη συνελήφθη αφού βρέθηκε να περιφέρεται σε μια ιδιωτική κατοικία στο Kathu.

Η αστυνομία του Kathu είπε στο Phuket Express στις 6:22 π.μ. σήμερα το πρωί (10 Οκτωβρίουth) ότι ειδοποιήθηκαν ότι ένας ακανόνιστος άνδρας περιπλανιόταν μέσα σε μια ιδιωτική κατοικία στο Kathu.

Οι δυνάμεις επιβολής του νόμου έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι ο άνδρας περπατούσε χωρίς παπούτσια στο κτήμα. Αρνήθηκε να μιλήσει αλλά συνέχισε να πλησιάζει την αστυνομία παρά τις προειδοποιήσεις από τις αρχές επιβολής του νόμου να κρατήσει αποστάσεις

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον άνδρα χωρίς καυγά. Μαζί του δεν βρέθηκαν παράνομα ναρκωτικά ή όπλα. Μια άδεια οδήγησης που βρέθηκε μαζί του ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Nadon Fonglaae, 32 ετών, από το Phang Nga.

Ο Nadon παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι πήρε μερικά χάπια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και μεθαμφεταμίνης και ένας ανώνυμος φίλος τον άφησε στο συγκρότημα κατοικίας, αν και ο Nadon δεν ήταν σίγουρος γιατί.

Ο Nadon οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Kathu για έλεγχο ναρκωτικών και περαιτέρω κατηγορίες.

Εν τω μεταξύ, Ένας μεθυσμένος ένοπλος άνδρας συνελήφθη αφού κουβαλούσε ένα κοτόπουλο ενώ τριγυρνούσε όλη τη νύχτα στο νησί Coconut στο Πουκέτ, τρομάζοντας τους κατοίκους της περιοχής.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.