Δύο έφηβοι πιάστηκαν μέσα σε μία ώρα αφού έκλεψαν ένα κουτί δωρεών σε ναό στο Chalong

Chalong -

Δύο έφηβοι συνελήφθησαν μέσα σε μία ώρα αφού έκλεψαν ένα κουτί δωρεών από ναό στο Chalong.

Η αστυνομία του Chalong ανέφερε χθες (8 Οκτωβρίουth) ότι ειδοποιήθηκαν στις 2:48 μ.μ. ότι δύο άνδρες έφηβοι έκλεψαν ένα κουτί δωρεών από τον ναό Latti Wanaram (Tai Temple) στο Chalong.

Η αστυνομία του Chalong ερεύνησε αμέσως και συνέλαβε δύο άνδρες έφηβους ύποπτους ηλικίας 15 και 17 ετών που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα στο Soi Yod Sanae στο Chalong μέσα σε μία ώρα.

Κατασχέθηκαν από αυτούς κουτιά δωρεών με 560 μπατ. Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Τα ονόματα των υπόπτων αποκαλύφθηκαν επειδή ήταν ανήλικοι.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.