Μεθυσμένος ένοπλος άνδρας συνελήφθη αφού κουβαλούσε ένα κοτόπουλο ενώ περπατούσε όλη τη νύχτα στο Coconut Island στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας μεθυσμένος ένοπλος άνδρας συνελήφθη αφού κουβαλούσε ένα κοτόπουλο ενώ τριγυρνούσε όλη τη νύχτα στο νησί Coconut στο Πουκέτ, τρομάζοντας τους κατοίκους της περιοχής.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Mueang Phuket κ. Suwit Suriyawong ειδοποιήθηκε χθες το πρωί (8 Οκτωβρίουth) του περιστατικού από τον αρχηγό του χωριού του νησιού Καρύδας στην υποπεριφέρεια Koh Kaew, στην περιοχή Mueang Phuket.

Αστυνομικοί και αστυνομικοί πήγαν στο νησί που απέχει περίπου τρία χιλιόμετρα από τη στεριά με βάρκα. Ο ύποπτος, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως ο κ. Jaran, 37 ετών, συνελήφθη με δύο μαχαίρια, ένα κοτόπουλο και άγνωστο φάρμακο από ένα νοσοκομείο που απαιτεί ιατρική συνταγή που δεν είχε.

Η μητέρα της Jaran είπε στην αστυνομία ότι ο γιος της ήταν ψυχικά ασταθής, κάτι που μπορεί να προκληθεί από τη χρήση παράνομων ναρκωτικών. Είχε λάβει θεραπεία για την ψυχική του ασθένεια στο παρελθόν, αλλά μερικές φορές δεν έπαιρνε το κατάλληλο φάρμακο. Ο κ. Jaran μεταφέρθηκε στη στεριά και σε ένα μεγάλο νοσοκομείο. Τα ούρα του βρέθηκαν θετικά για παράνομα ναρκωτικά, αν και το ακριβές φάρμακο δεν εντοπίστηκε από τις αρχές επιβολής του νόμου.

Η αστυνομία είπε επίσης στα τοπικά ΜΜΕ ότι ο κ. Jaran είχε εκτίσει φυλακή στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Δεν είναι σαφές τι συνέβη με το κοτόπουλο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.