Ο Ρώσος στο νησί Σαμούι πιάστηκε με δύο χρόνια παραμονής, προσπάθησε να δραπετεύσει από την αστυνομία μετανάστευσης

Νησί Samui, Surat Thani -

Μια Ρωσίδα στο νησί Σαμούι προσπάθησε να δραπετεύσει πριν την συλλάβουν, αφού διαπιστώθηκε ότι είχε υπερβεί τη βίζα της δίνοντάς της άδεια να βρίσκεται στην Ταϊλάνδη για περισσότερα από δύο χρόνια.

Η αστυνομία του Μπο Πουτ ανέφερε χθες (7 Οκτωβρίουth) ότι μια ομάδα από την Αστυνομία του Σαμούι, την Αστυνομία του Μπο Πουτ και τους Υπαλλήλους Μετανάστευσης του Σουράτ Τάνι ξεκίνησαν μια καταστολή κατά των αλλοδαπών που παραμείνουν υπερβολικά στην περιοχή.

Η αστυνομία έκανε έφοδο σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στην υποσυνοικία Maret μετά από πληροφορία ενός ανώνυμου ενδιαφερόμενου πολίτη. Μια 59χρονη Ρωσίδα προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε έναν τοίχο όταν είδε τους αστυνομικούς, αλλά δεν κατάφερε να σκαρφαλώσει εντελώς στον τοίχο. Η γυναίκα βρέθηκε με 674 ημέρες ή δύο χρόνια παραμονής. Οδηγήθηκε στο Γραφείο Μετανάστευσης Surat Thani για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Η καταστολή της υπέρβασης της διαμονής ήρθε μετά Πέντε αλλοδαποί ύποπτοι διέφυγαν από την Ταϊλάνδη αφού φέρεται να ενεπλάκησαν στον εκβιασμό ενός Ρώσου για κρυπτονόμισμα στο νησί Σαμούι.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.