Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ διατάσσει αυστηρές μετρήσεις για την αποφυγή σοβαρών επεισοδίων σε χώρους εκπαίδευσης

Πουκέτ -

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Naroong Woonciew διέταξε αυστηρές μετρήσεις προκειμένου να αποφευχθούν σοβαρά επεισόδια μέσα σε χώρους εκπαίδευσης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (7 Οκτωβρίουth) στην επαρχιακή αίθουσα του Πουκέτ ήρθε μετά Περισσότεροι από 30 άνθρωποι, ανάμεσά τους παιδιά, φέρεται να σκοτώθηκαν σε μαζικό πυροβολισμό σε κέντρο παιδικής μέριμνας στην περιοχή Uthai Sawan της επαρχίας Nong Bua Lamphu το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Οκτωβρίου.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί που συμμετείχαν στη συνάντηση έμειναν ακίνητοι για ένα λεπτό για ένα λεπτό σιγή για να θυμηθούν τους χαμένους.

Ο κυβερνήτης Narong είπε στο Phuket Express, «Θα πρέπει να έχουμε αυστηρές μετρήσεις ειδικά για την καταστολή παράνομων ναρκωτικών για να αποτρέψουμε παρόμοια περιστατικά. Εάν οποιοσδήποτε κυβερνητικός αξιωματούχος εμπλέκεται με παράνομα ναρκωτικά, πρέπει να αντιμετωπίσει νομικά μέτρα. Η κατοχή πυροβόλων όπλων πρέπει επίσης να ελέγχεται αυστηρά. Για καταγγελίες παράνομων ναρκωτικών, καλέστε την τηλεφωνική γραμμή στο 1567.»

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.