Μεθυσμένος άνδρας στο Nakhon Si Thammarat συνελήφθη με δύο όπλα, σφαίρες και είκοσι χάπια μεθαμφεταμίνης κοντά στο σχολείο

Nakhon Si Thammarat –

Ένας μεθυσμένος άνδρας συνελήφθη με δύο όπλα, σφαίρες και είκοσι χάπια μεθαμφεταμίνης κοντά σε σχολείο για να φέρεται να αρπάξει το παιδί του μετά από καυγά με τη γυναίκα του.

Το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών της Αστυνομικής Περιφέρειας 5 στο Nakhon Si Thammarat ανέφερε σήμερα (7 Οκτωβρίουth) ότι ειδοποιήθηκαν ότι ο κ. Teerapong, ο οποίος ήταν μεθυσμένος, κατευθυνόταν σε ένα σχολείο για να αρπάξει το επτάχρονο παιδί του στη συνοικία Ron Phibun, αφού διαπληκτίστηκε με τη γυναίκα του.

Το συγκλονιστικό περιστατικό ήρθε μόνο μια μέρα μετά από έναν φρικτό μαζικό πυροβολισμό σε έναν παιδικό σταθμό στο Nong Bua Lampu.

Η Αστυνομία της Περιφέρειας 5 του Κεντρικού Γραφείου Ερευνών, η οποία βρισκόταν κοντά σε εθελοντικές δραστηριότητες στην υποπεριφέρεια Khwan Phang, έσπευσε στο σημείο. Είχαν τεθεί σε επιφυλακή λόγω του περιστατικού στο Nong Bua Lampu.

Οι αρχές επιβολής του νόμου έφτασαν στο σημείο κοντά στο σχολείο για να βρουν το φορτηγό του υπόπτου με τον Teerapong μέσα. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να συλλάβουν τον Teerapong και να τον παραδώσουν ειρηνικά, αλλά εκείνος αρνήθηκε να συνεργαστεί. Ο Teerapong έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο αστυνομικών που προσπαθούσε να φύγει αλλά δεν κατάφερε να διαφύγει.

Ο Teerapong βγήκε από το φορτηγό του και σύμφωνα με τις αρχές επιβολής του νόμου φάνηκε να προσπαθεί να βγάλει ένα πιστόλι από τη μέση του. Η αστυνομία αντιμετώπισε τον Teerapong και κατάφερε να τον συλλάβει. Στον ύποπτο βρέθηκαν δύο όπλα, σφαίρες και 17 χάπια μεθαμφεταμίνης. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ron Phibun για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Οι κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι άκουσαν για τέσσερις πυροβολισμούς πριν φτάσει η αστυνομία, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.