Η Phang Nga πραγματοποιεί τελετουργίες αποχαιρετισμού σε τοπικές παραλίες για την τελευταία βραδιά του Φεστιβάλ Χορτοφαγίας

ΦΩΤΟ: Naewna

Phang Nga -

Η Phang Nga πραγματοποίησε τελετουργίες αποχαιρετισμού σε τοπικές παραλίες για την τελευταία βραδιά του Φεστιβάλ Χορτοφαγίας.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το ετήσιο χορτοφαγικό φεστιβάλ στο Phang Nga ξεκίνησε αυτόν τον μήνα για εννέα ημέρες.

Το τελετουργικό ξεκίνησε στις 10:00 το βράδυ της Τρίτης (4 Οκτωβρίουth). Πολλά ιερά στο Phang Nga συμμετείχαν στις τελετουργικές πομπές στέλνοντας τους Εννέα Αυτοκράτορες Θεούς ή «Kiu Ong» τα μεσάνυχτα πίσω στον παράδεισο.

Εκατοντάδες άνθρωποι συμμετείχαν στην εκδήλωση με κροτίδες κατά μήκος των δρόμων στην πόλη Phang Nga. Τα περισσότερα από τα τελετουργικά αποχαιρετισμού στο Phang Nga ολοκληρώθηκαν στις παραλίες.

Χθες (5 Οκτωβρίουth) από τις 4:00 μ.μ. και μετά, κάθε ιερό διοργάνωσε μια τελετή για να μετακινήσει τον πόλο «Go Teng» προς τα κάτω, γεγονός που θα τερματίσει επίσημα το φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ Χορτοφαγίας Phang Nga την επόμενη χρονιά θα είναι από τις 15 Οκτωβρίουth έως τον Οκτώβριο 23rd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.