Ο μεθυσμένος Αμερικανός τουρίστας στο Nakhon Si Thammarat φέρεται να ήπιε ταϊλανδέζικο ουίσκι για δύο συνεχόμενες ημέρες πριν προκαλέσει δημόσια ενόχληση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Nakhonjunction

Nakhon Si Thammarat –

Ένας μεθυσμένος Αμερικανός τουρίστας στο Nakhon Si Thammarat φέρεται να έπινε ταϊλανδέζικο ουίσκι (Lao Kao) συνεχώς για τουλάχιστον δύο ημέρες πριν προκαλέσει δημόσια ενόχληση.

Η αστυνομία Khanom ειδοποιήθηκε για το περιστατικό χθες το απόγευμα (5 Οκτωβρίουth) στο Baan Pa Lane στην περιοχή Khanom. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον αλλοδαπό που φώναζε ασυνάρτητα μπροστά σε τοπικό παντοπωλείο. Ένα αυτοκίνητο που ήταν κοντά υπέστη επίσης ζημιές και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και με τη βοήθεια εργαλείων ελέγχου του πλήθους όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, ο άνδρας τελικά συνελήφθη και συνελήφθη από περίπου δώδεκα αστυνομικούς.

Η αστυνομία Khanom είπε στο Phuket Express ότι ο άνδρας ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Αντίγκο, 45 ετών, Αμερικανός υπήκοος. Εισήλθε στην Ταϊλάνδη πρόσφατα με τουριστική βίζα ενός μήνα.

Ένα θύμα, ο κ. Soonthorn Chumchoo, είπε στο Phuket Express: «Ο τουρίστας περπατούσε στην περιοχή για περίπου δύο ημέρες. Ήταν πολύ μεθυσμένος και φαινόταν να είναι θυμωμένος για κάτι. Κατέστρεψε όλα όσα περνούσε, συμπεριλαμβανομένου του παντοπωλείου μου. Χρησιμοποίησε επίσης έναν βράχο για να χτυπήσει και να καταστρέψει ένα αυτοκίνητο που ήταν κοντά».

Άλλοι μάρτυρες είπαν στην αστυνομία του Khanom ότι έβλεπαν το τουριστικό ποτό ταϊλανδέζικου ουίσκι συνεχώς για τουλάχιστον δύο ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησε και με αξιωματικούς μετανάστευσης, καθώς οι αρχές επιβολής του νόμου είπαν ότι σχεδιάζουν να συνεχίσουν την απέλαση του άνδρα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.