Χιλιάδες άνθρωποι με ένα εκατομμύριο κροτίδες συμμετέχουν στην τελευταία βραδιά του αποχαιρετιστηρίου τελετουργικού του Φεστιβάλ Χορτοφάγων στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν στην τελευταία βραδιά του αποχαιρετιστηρίου τελετουργικού του Φεστιβάλ Χορτοφάγων χθες το βράδυ, 5 Οκτωβρίου 2022. Το επόμενο έτος, το 2023, το Φεστιβάλ Χορτοφαγίας θα είναι από τις 15 Οκτωβρίουth έως τον Οκτώβριο 23rd.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας: 

Το Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ ξεκίνησε με μια τελετή στο Ναό Jui Tui όπου υψώθηκε ο πόλος «Go Teng» στις 26 Σεπτεμβρίου. Το κοντάρι Go Teng είναι το σημάδι της έναρξης του χορτοφαγικού φεστιβάλ. 

Οι οδικές πομπές για το Φεστιβάλ χορτοφάγων ξεκίνησαν στο Πουκέτ στις 27 Σεπτεμβρίουth.

Το Φεστιβάλ Χορτοφαγικού Δρόμου του Πουκέτ φτάνει στην τελευταία του μέρα (4 Οκτωβρίου).

Χθες το βράδυ (4 Οκτωβρίουth) το τελετουργικό αποχαιρετισμού ξεκίνησε στις 10:00 μ.μ. Κάθε ιερό στο Πουκέτ συμμετείχε στις τελετουργικές πομπές στέλνοντας τους Εννέα Θεούς του Αυτοκράτορα ή «Kiu Ong» τα μεσάνυχτα πίσω στον παράδεισο.

Χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν στην εκδήλωση με περίπου ένα εκατομμύριο κροτίδες κατά μήκος των δρόμων στην πόλη του Πουκέτ. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από κροτίδες στα χέρια, στα πόδια και στα πόδια τους. Μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία.

Σήμερα (5 Οκτωβρίουth) από τις 4:00 μ.μ. και μετά, κάθε ιερό θα πραγματοποιήσει μια τελετή για τη μετακίνηση του στύλου «Go Teng» προς τα κάτω, η οποία θα τερματίσει επίσημα το φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ του χρόνου θα είναι από τις 15 Οκτωβρίουth έως τον Οκτώβριο 23rd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.