Η Ταϊλάνδη θα εισέλθει στη χειμερινή περίοδο στα τέλη Οκτωβρίου, αναφέρει το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα

Εθνική -

Η Ταϊλάνδη θα εισέλθει στη χειμερινή περίοδο στα τέλη Οκτωβρίου, ανέφερε το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα το πρωί της Τετάρτης, 5 Οκτωβρίου.

Ο Chomparee Chompurat, Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας, αποκάλυψε στο Associated Press ότι η ψυχρή περίοδος αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές της τέταρτης εβδομάδας του Οκτωβρίου, η οποία είναι μια εβδομάδα αργότερα από το συνηθισμένο, και θα ολοκληρωθεί γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου. 2023.

Ο Γενικός Διευθυντής δήλωσε: «Η μέση ελάχιστη θερμοκρασία στην άνω Ταϊλάνδη αναμένεται να είναι περίπου 21 βαθμούς Κελσίου, ή 0.5 βαθμούς Κελσίου υψηλότερη πάνω από το μέσο όρο, αλλά θα είναι πιο κρύα από πέρυσι. Στην Μπανγκόκ, η χαμηλότερη θερμοκρασία είναι περίπου 17-18 βαθμοί Κελσίου και θα είναι πολύ κρύος από τον Δεκέμβριο έως τον Ιανουάριο του 2023. Στις ορεινές περιοχές, η μέση ελάχιστη θερμοκρασία είναι περίπου 8-15.9 βαθμοί Κελσίου.

«Στα ανώτερα νότια θα επικρατεί λίγο δροσερός καιρός κάποιες μέρες. Ισχυρές βροχοπτώσεις προβλέπονται στην ανατολική πλευρά από Τσουμφόν προς τα κάτω. Τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο θα σημειωθούν ισχυρές βροχές στις περισσότερες περιοχές της Νότιας περιοχής και πολύ ισχυρές βροχές σε ορισμένες περιοχές. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πιθανή μια τροπική καταιγίδα. Το κοινό προειδοποιείται για ξαφνικές πλημμύρες και υπερχείλιση νερού κοντά στις όχθες».

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media. 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/