Τέσσερις Κινέζοι υπήκοοι διασώθηκαν αφού έχασαν την επαφή τους ενώ ψάρευαν στα ανοιχτά του Πουκέτ

Πουκέτ -

Τέσσερις Κινέζοι επιχειρηματίες διασώθηκαν αφού έχασαν την επαφή τους αφού χάλασε η μηχανή του σκάφους τους ενώ ψάρευαν στα ανοιχτά του Πουκέτ.

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε χθες νωρίς το πρωί (4 Οκτωβρίουth) ότι οι τέσσερις Κινέζοι μπήκαν στη θάλασσα με μια μικρή βάρκα κοντά στο νησί Racha Noi στο Πουκέτ για ψάρεμα. Η τελευταία τους τοποθεσία πριν χάσουν την επαφή τους ήταν κοντά στο Green Island.

Ένα από τα μέλη της οικογένειας των Κινέζων ανδρών επικοινώνησε με το Ναυτικό Γραφείο του Πουκέτ για βοήθεια, αφού δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της. Είπε ότι κανονικά ο σύζυγός της θα επέστρεφε περίπου στις 9:00 μ.μ. και ότι πήγαινε τακτικά για ψάρεμα στην περιοχή.

Άμεση έρευνα ξεκίνησε για τους αγνοούμενους από το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης. Στη 1:00 νωρίς σήμερα το πρωί (5 Οκτωβρίουth) το σκάφος βρέθηκε με τους τέσσερις Κινέζους σώους και αβλαβείς, αν και συνθλιμμένους από το συμβάν. Οι άνδρες είπαν στο Phuket Express ότι ο κινητήρας του σκάφους είχε χαλάσει και η περιοχή κοντά δεν είχε κινητό ή ασύρματο σήμα για να επικοινωνήσει για βοήθεια. Στις 7:00 π.μ. οι άνδρες επέστρεψαν με ασφάλεια στη στεριά και ενώθηκαν ξανά με τα μέλη της οικογένειάς τους.

Τα ονόματα και η ηλικία των ανδρών αποκρύφθηκαν από το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.