Η Ταϊλάνδη θα φιλοξενήσει το «TBEX Asia 2022» στο Πουκέτ τον Νοέμβριο

Φιλοξενώντας Travel Blog Exchange (TBEX) για δεύτερη φορά, η Ταϊλάνδη θα παρουσιάσει εκπληκτικά νέα κεφάλαια σε bloggers, δημιουργούς περιεχομένου και επηρεαστές από όλο τον κόσμο.

Μπανγκόκ, 25 Απριλίου 2022 - Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) θα φιλοξενήσει την εκδήλωση TBEX Asia 2022 για παγκόσμιους ταξιδιωτικούς μπλόγκερ, δημιουργούς περιεχομένου και παράγοντες επιρροής στο Πουκέτ και στις γύρω επαρχίες από τις 15 έως τις 18 Νοεμβρίου 2022, στην οποία το θέμα θα είναι το "Diversity of the South: Phuket and Beyond".

Ο κ. Siripakorn Cheawsamoot, Αναπληρωτής Κυβερνήτης της TAT για τις Επικοινωνίες Μάρκετινγκ, ανακοίνωσε τη φιλοξενία στο τέλος του TBEX North America 2022 στο Tri-Cities της Ουάσιγκτον στις 21 Απριλίου 2022. Απηύθυνε πρόσκληση σε όλους τους bloggers και τους influencers να παρευρεθούν στο TBEX Asia 2022 και να ανακαλύψετε μια γεύση από τις εκπληκτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρονται στην Ταϊλάνδη.

«Το TBEX Asia 2022 υπόσχεται να είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίσταση, καθώς φέτος η Ταϊλάνδη γιορτάζει το «Έτος επίσκεψης στην Ταϊλάνδη 2022». Το βασίλειο είναι κάτι παραπάνω από έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες για να ζήσουν τα εκπληκτικά νέα κεφάλαια με την έννοια «Από το Α έως το Ω, η Ταϊλάνδη τα έχει όλα», είπε ο κ. Siripakorn.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Ταϊλάνδη θα φιλοξενήσει το Travel Blog Exchange (TBEX), αφού φιλοξένησε την πρώτη ασιατική έκδοση της έκθεσης το 2015, όταν η εκδήλωση στην Μπανγκόκ συγκέντρωσε περισσότερους από 680 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο και προκάλεσε έκθεση σε περισσότερους από 142 εκατομμύρια άνθρωποι.

Η έννοια «Diversity of the South: Phuket and Beyond» του TBEX Asia 2022 αντικατοπτρίζει τα νέα κεφάλαια της Φύσης, του Τροφίμου και της Ταϊλάνδης, συμπεριλαμβανομένων της πολύτιμης τέχνης, της πολιτιστικής ποικιλομορφίας, μιας ποικιλίας προορισμών και δραστηριοτήτων και του νότιου τρόπου ζωής, ιδιαίτερα του Πουκέτ.

Ο κύριος χώρος για το TBEX Asia 2022 είναι το Angsana Laguna Phuket, το οποίο αποτελεί μέρος του πρώτου ολοκληρωμένου θερέτρου της Ασίας Laguna Phuket στον όμορφο κόλπο Bang Tao. Οι ημέρες 1-4 (15-18 Νοεμβρίου) περιλαμβάνουν μια ποικιλία προγραμμάτων περιοδειών Pre-BEX και το ίδιο το συνέδριο, συμπεριλαμβανομένου ενός εργαστηρίου, των κεντρικών ομιλιών, των συνεδριάσεων και της δικτύωσης ταχύτητας. Μετά από αυτό, τα οικογενειακά ταξίδια θα μεταφέρουν τους συμμετέχοντες στους επιλεγμένους προορισμούς τους πέρα ​​από το Πουκέτ.

Στους συμμετέχοντες περιλαμβάνονται δημιουργοί περιεχομένου (παραγωγοί ιστολογίων, βίντεο, podcast και παραδοσιακών μέσων) και DMO, τουριστικοί πράκτορες, ξενοδόχοι, OTA, ταξιδιωτικές επωνυμίες και προμηθευτές δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ. Το TBEX θα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για την Ταϊλάνδη να δείξει στον κόσμο ότι για άλλη μια φορά υποδέχεται ξένους τουρίστες και ότι υπάρχουν εκπληκτικές νέες εμπειρίες για να απολαύσουν, και για τους ταξιδιωτικούς bloggers και τους influencers του κόσμου να ανακαλύψουν αυτές τις εμπειρίες. Ελπίζεται ότι η εκδήλωση θα βοηθήσει στην τόνωση του τουριστικού τομέα και της οικονομίας της Ταϊλάνδης.

Τα εισιτήρια του TBEX Asia 2022 είναι πλέον διαθέσιμα για ταξιδιωτικούς δημιουργούς και επαγγελματίες του κλάδου στο www.tbexcon.com/Asia-2022.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ιστοσελίδα: www.tbexcon.com/Asia-2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT)

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.