Το Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ έρχεται στην τελευταία μέρα

Πουκέτ -

Το φεστιβάλ δρόμου για χορτοφάγους του Πουκέτ έφτασε στην τελευταία μέρα.

Οι χορτοφαγικές πομπές στο δρόμο την τελευταία μέρα σήμερα το πρωί (4 Οκτωβρίουth) πήγε από το ναό Lor Rong στην πόλη του Πουκέτ με κατεύθυνση προς το δημόσιο πάρκο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ.

Στις 3:00 μ.μ. έγινε ένα τελετουργικό αφύπνισης από τη φωτιά από το Ναό Kathu και στις 7:30 από το Ναό Bang Koo στο Koh Kaew.

Στις 10:00 μ.μ. σε κάθε ιερό θα πραγματοποιηθεί η τελετουργία αποχαιρετισμού. Το τελετουργικό είναι να στείλουμε τους Εννέα Αυτοκράτορες Θεούς ή «Kiu Ong» τα μεσάνυχτα πίσω στον παράδεισο.

Οι δρόμοι στην πόλη του Πουκέτ θα γεμίσουν με κόσμο που θα περιμένει να στείλει τους θεούς μακριά. Αυτή η τελετή πρέπει να δείτε, ειδικά γύρω από την οδό Thalang, την οδό Phuket, τον πύργο του ρολογιού Surin και τους δρόμους που οδηγούν στο Saphan Hin.

Πρόσθετη πηγή: Phuket TAT

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.