ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οκτώ άτομα εντοπίστηκαν ως επαφές υψηλού κινδύνου για Monkeypox στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές του Πουκέτ, οκτώ άτομα έχουν εντοπιστεί ως υψηλού κινδύνου για την ευλογιά των πιθήκων στο Πουκέτ και ελέγχονται και παρακολουθούνται αφού την Παρασκευή η Ταϊλάνδη ανέφερε το ένατο και δέκατο επιβεβαιωμένο κρούσμα της ευλογιάς των πιθήκων στο Πουκέτ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η Ταϊλανδή, 39 ετών, η οποία είναι υπάλληλος υπηρεσιών, έχει πυρετό από τις 16 Σεπτεμβρίουth. Έχει στενή επαφή με έναν Γερμανό, 54 ετών, στο Πουκέτ.

Τώρα για το ενημερωμένο μας sάγγλος συντηρητικός:

Ο Δρ Kusak Kukiattikoon, Επικεφαλής του Επαρχιακού Γραφείου Δημόσιας Υγείας του Πουκέτ (PPHO) είπε στο Phuket Express, «Υπάρχουν οκτώ άτομα σε υψηλό κίνδυνο και τρία σε χαμηλό κίνδυνο για την ευλογιά των πιθήκων από αυτά τα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα. Παρακολουθούνται και τίθενται σε καραντίνα στα καταλύματά τους».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.