Άγνωστο κορίτσι τραυματίστηκε από σερφ στην παραλία Kamala

Καμάλα-

Ένα άγνωστο κορίτσι τραυματίστηκε από σερφ στην παραλία Kamala.

Οι ομάδες διάσωσης της Καμάλα ανέφεραν ότι ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό χθες (2 Οκτωβρίουnd) στην παραλία Kamala, στην περιοχή Kathu.

Έφτασαν στην παραλία για να βρουν το κορίτσι που είχε τραύματα στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο. Το Phuket Express σημείωσε ότι η ηλικία, το όνομα και η εθνικότητά της δεν δόθηκαν.

Ισχυρά κύματα και άνεμοι ήταν παρόντα πρόσφατα στο Πουκέτ λόγω διαφόρων καταιγίδων και συστημάτων υψηλής πίεσης στη γενική γειτονιά.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.