Το Πουκέτ υποδέχεται την πρώτη πτήση από την Hi Fly Airlines από την Ιταλία

Πουκέτ -

Η πρώτη πτήση από την Hi Fly Airlines από την Ιταλία έφτασε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Χθες, (2 Οκτωβρίουnd), στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ, αξιωματούχοι και προσωπικό υποδέχθηκαν την πρώτη πτήση από την Hi Fly Airlines στην Ιταλία, μια πτήση από την Ιταλία στο Don Mueang προς το Πουκέτ.

Στην πτήση που έφτασαν στο αεροδρόμιο επέβαιναν συνολικά 247 επιβάτες. Έλαβαν αδιάβροχες τσάντες HKT We Care ως αναμνηστικά από το αεροδρόμιο.

Το Phuket Express καλωσορίζει όλους τους επιβάτες στην Ταϊλάνδη και το Πουκέτ!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.