Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από σύγκρουση πολλών οχημάτων κοντά σε υπόγεια διάβαση στο Thalang

Thalang -

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από σύγκρουση πολλών οχημάτων κοντά σε υπόγειοσσ στο Thalang.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 3:55 το απόγευμα της Παρασκευής (30 Σεπτεμβρίουth) στην οδό Thep Kasattri με κατεύθυνση βόρεια κοντά στην υπόγεια διάβαση στη διασταύρωση του αεροδρομίου του Πουκέτ στο Thalang.

Τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν κατεστραμμένο αυτοκίνητο και νταλίκα στο δρόμο. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν δύο τραυματίες. Ο οδηγός κ. Apirak Kaewyim, 20 ετών, είχε κολλήσει μέσα στο αυτοκίνητο. Οι διασώστες χρησιμοποίησαν υδραυλικό κόφτη για να τον απεγκλωβίσουν. Είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο.

Η συνοδηγός του, η κυρία Kingkaew Pramoonchaego, η ηλικία της οποίας δεν έγινε γνωστή, είχε επίσης τραυματιστεί σοβαρά. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο οδηγός του φορτηγού δεν τραυματίστηκε, αλλά αρνήθηκε να μιλήσει σε μέσα ενημέρωσης, αστυνομία ή σωστικά συνεργεία χωρίς νομική εκπροσώπηση και ο ρόλος τους στη σύγκρουση δεν ήταν ξεκάθαρος.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος καθώς δεν υπήρχαν άμεσοι μάρτυρες που ισχυρίστηκαν ότι είδαν όλο το ατύχημα από την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.