Χιλιάδες ντόπιοι και ξένοι συμμετέχουν στην τελετή «Yu Keng» ως μέρος του Φεστιβάλ Χορτοφαγίας στο Πουκέτ την Κυριακή

Mueng Phuket, Πουκέτ –

Περίπου 2,200 ντόπιοι κάτοικοι και ξένοι τουρίστες συμμετείχαν στην τελετή «Yu Keng» του Πουκέτ ως μέρος του Χορτοφαγικού Φεστιβάλ στο Ναό Jui Tui στο Πουκέτ την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Ο υπουργός Τουρισμού Phiphat Ratchakitprakarn και η αντιπροσωπεία του συμμετείχαν επίσης στην παρέλαση Yu Keng με αγάλματα κινεζικών θεοτήτων σήμερα το πρωί. Κάτοικοι του Πουκέτ καθώς και τουρίστες από τη Μαλαισία και τη Σιγκαπούρη συγκεντρώθηκαν στην άκρη του δρόμου για να αποδώσουν σεβασμό και να άναψαν κροτίδες για να καλέσουν τους θεούς σύμφωνα με τις παραδοσιακές πεποιθήσεις.

Ο Υπουργός δήλωσε κατά τη διάρκεια της τελετής ότι το Φεστιβάλ Χορτοφαγίας στο Πουκέτ επιλέχθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού ως μια από τις πολιτιστικές κληρονομιές της Ταϊλάνδης που φέρνει υπερηφάνεια στους αδελφούς και τις αδελφές στο Πουκέτ.

Είπε ότι περισσότεροι Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες συμμετείχαν φέτος στην τελετή, αν και ο αριθμός μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλος όσο την περίοδο πριν από τον Covid, αλλά έδειχνε θετικό σημάδι ανάκαμψης του τουρισμού.

Ο Phiphat πρόσθεσε επίσης ότι το Υπουργείο θα προτείνει στην υπουργική επιτροπή την παράταση του ωραρίου λειτουργίας των χώρων διασκέδασης στις 4:00 π.μ. ως μέρος του «Μοντέλου Bangla» που εκτιμήθηκε ότι θα αποφέρει πρόσθετο εισόδημα 100 εκατομμυρίων μπατ το μήνα.

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.