Απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ για το τέλος της Βουδιστικής Σαρακοστής τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου

Ταϊλάνδη -

Το τέλος της Βουδιστικής Σαρακοστής φέτος θα είναι τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίουth όταν θα απαγορευθούν οι πωλήσεις αλκοόλ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η έναρξη της Βουδιστικής Σαρακοστής σηματοδοτεί την έναρξη της τρίμηνης περιόδου όπου όλοι οι μοναχοί δεν πρέπει να ταξιδεύουν και να μείνουν σε ένα συγκεκριμένο μέρος ή στο ναό τους, όπου μπορούν να προφυλαχθούν από τον ήλιο, τις καταιγίδες και τη βροχή, για μελέτη και διαλογισμό.

Το τέλος της Βουδιστικής Σαρακοστής πέφτει τη 15η ημέρα της 11ης σελήνης που αυξάνεται. Φέτος θα είναι τη Δευτέρα 10th. Η ημέρα σηματοδοτεί το τέλος της περιόδου των βροχών για τους μοναχούς που θα ολοκληρώσουν τα τρίμηνα καταφύγια.

Οι πωλήσεις αλκοόλ θα απαγορευθούν για 24 ώρες σε όλη τη χώρα στο τέλος της Βουδιστικής Σαρακοστής, καθώς η ημέρα είναι μία από τις πέντε μεγάλες Βουδιστικές Ημέρες, εκτός από τα καταστήματα αφορολογήτων ειδών στα διεθνή αεροδρόμια σύμφωνα με τον νόμο για τον έλεγχο του αλκοόλ.

Όποιος παραβαίνει το νόμο θα τιμωρηθεί με πρόστιμο έως και 10,000 μπατ ή φυλάκιση έως έξι μήνες ή και τα δύο.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/