Οι κατασκευές καταπάτησης σε γη αξίας 50 δισεκατομμυρίων μπατ στην παραλία στο Cherng Talay κατεδαφίστηκαν τελικά

Thalang -

Κατασκευές που φέρεται να έχουν καταπατήσει δημόσιους χώρους αξίας 50 δισεκατομμυρίων μπατ στην παραλία Lay Phang στο Cherng Talay, Thalang, κατεδαφίστηκαν τελικά.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι αξιωματικοί έχουν βάλει ειδοποιήσεις που δίνουν εντολή να κατεδαφιστούν οι κατασκευές εντός 15 ημερών που έχουν καταπατήσει δημόσιους χώρους στην παραλία Lay Phang στο Cherng Talay μετά από τέσσερα χρόνια μάχης στο δικαστήριο.

«Οι υπάλληλοι ξεκίνησαν την κατεδάφιση σήμερα το πρωί (30 Σεπτεμβρίου) στην παραλία Lay Phang, η οποία βρίσκεται στο 178 Rais. Το κόστος της γης ανέρχεται σε 50 δισεκατομμύρια μπατ. Η περιοχή κατασχέθηκε πίσω στο κοινό για να ωφεληθούν όλοι», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του DSI (Τμήμα Ειδικών Ερευνών) Traiyarit Taemahiwong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.