ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνελήφθησαν τέσσερις ύποπτοι μετά την επίθεση σε Αμερικανό στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Τέσσερις ύποπτοι συνελήφθησαν μετά την επίθεση εναντίον ενός Αμερικανού στην οδό Bangla νωρίς το πρωί νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στην Πατόνγκ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας Αμερικανός τραυματίστηκε μετά από επίθεση που φέρεται να δέχθηκε στην οδό Bangla στην Πατόνγκ.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Patong, συνταγματάρχης Sujin Nilbodee είπε στο Phuket Express χθες το απόγευμα (28 Σεπτεμβρίουth), «Έχω διατάξει άμεση έρευνα αφού έλαβα την αναφορά για το περιστατικό. Η αστυνομία έλεγξε πλάνα CCTV κοντά. Επιβεβαιώσαμε ότι υπήρξε ένα περιστατικό και εντοπίσαμε τέσσερις ύποπτους που είναι μέλη του προσωπικού σε χώρους διασκέδασης στην οδό Bangla».

«Οι τέσσερις ύποπτοι παραδέχθηκαν ότι επιτέθηκαν στον Αμερικανό που ισχυρίστηκαν ότι ήταν μεθυσμένος πριν ξεκινήσει μια λογομαχία ακολουθούμενη από σωματική αντιπαράθεση. Η ακριβής φύση της διαμάχης και ποιος ξεκίνησε τον καυγά είναι ακόμα ασαφής και παίρνουμε περαιτέρω συνεντεύξεις από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και ερευνούμε πλήρως το περιστατικό». κατέληξε ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Η αστυνομία της Patong δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει εάν θα ασκηθούν κατηγορίες μέχρι να ολοκληρώσει την έρευνά της. Και οι τέσσερις ύποπτοι και το θύμα συναντήθηκαν με τις αρχές επιβολής του νόμου της Patong για να συζητήσουν το περιστατικό.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.