Πολλά ιερά του Πουκέτ πραγματοποιούν χορτοφαγικές πομπές για το Φεστιβάλ

Πουκέτ -

Η δεύτερη και τρίτη μέρα της πομπής δρόμου του Φεστιβάλ Χορτοφαγικών πραγματοποιήθηκε από το Ναό Sapam, το Ναό Lim Hu Tai Su και το Bang Koo Shrine στο Koh Kaew.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι χορτοφαγικές πομπές δρόμου ξεκίνησαν από το Ιερό Jchoor Su Gong Naka στην υποπεριοχή Wichit της περιοχής Mueang Phuket χθες (27 Σεπτεμβρίουth).

Χθες (28 Σεπτεμβρίουth) ήταν η δεύτερη μέρα της χορτοφαγικής πομπής δρόμου και πραγματοποιήθηκε από το Ναό Sapam και το Ναό Bang Koo στο Koh Kaew, στην περιοχή Mueang Phuket.

Οι πομπές χθες το πρωί κατευθύνονταν προς το δημόσιο πάρκο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ πριν επιστρέψουν στα ιερά.

Σήμερα η πομπή πραγματοποιήθηκε από το Ναό Lim Hu Tai Su (Shrine Samkong) στην πόλη του Πουκέτ.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ διεξάγεται καθημερινά μια «πομπή δρόμου» από κάθε ιερό. Η πομπή προσφέρει την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες και στο ευρύ κοινό στους δρόμους να λάβουν την ευλογία των θεών που οι ντόπιοι πιστεύουν ότι διαθέτουν τα πνευματικά μέντιουμ.

Οι παρελάσεις και οι πομπές ακυρώθηκαν το 2021 λόγω ανησυχιών για τον Covid-19 και υπό αυστηρούς κανόνες Covid-19 το 2020, καθιστώντας φέτος το πρώτο πλήρες Φεστιβάλ Χορτοφαγίας από το 2019.

Το Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ ξεκίνησε επίσημα στο οποίο ο Υπουργός Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης συμμετείχε σε μια τελετή για την έναρξη της εκδήλωσης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.