Μεγάλη θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή σε παραλία στο Κράμπι

ΦΩΤΟ: MGR Online

Κράμπι –

Μια μεγάλη θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή σε παραλία στο Κράμπι.

Ο κ. Somsak Tepbut, ο αρχηγός του χωριού στο Baan Koh Kwang στην υποπεριφέρεια Nong Talay, στην περιοχή Mueang Krabi, ειδοποιήθηκε για τη νεκρή θαλάσσια χελώνα στην παραλία Koh Kwang χθες (28 Σεπτεμβρίου).

Στο σημείο κλήθηκαν στελέχη του Θαλάσσιου Βιολογικού Κέντρου. Βρήκαν τη νεκρή θαλάσσια χελώνα Olive Ridley με μήκος 80 εκατοστά και πλάτος 150 εκατοστά. Ζύγιζε περίπου 30 κιλά. Η χελώνα είχε αρχίσει να αποσυντίθεται αλλά δεν βρέθηκαν τραύματα στη χελώνα. Πιστεύεται ότι η χελώνα πέθανε τουλάχιστον δύο μέρες πριν βρεθεί.

Η νεκρή χελώνα μεταφέρθηκε στο Ναυτικό Κέντρο για να βρεθεί η ακριβής αιτία θανάτου της.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.