Ο αναβάτης παράδοσης φαγητού στο Πουκέτ και ο πελάτης επιβλήθηκαν πρόστιμο 1000 μπατ μετά από καυγά για τον χρόνο παράδοσης

Πουκέτ -

Ένας αναβάτης παράδοσης φαγητού και ένας πελάτης επιβλήθηκαν πρόστιμο 1,000 μπατ ο καθένας μετά από σωματική διαμάχη στο Chalong.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ ανέφερε χθες (27 Σεπτεμβρίου) ότι το Σαββατοκύριακο ένας άνδρας που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Sorasak παρήγγειλε φαγητό μέσω μιας εφαρμογής παράδοσης φαγητού. Η τοποθεσία του παραδιδόμενου προορισμού ήταν παρεξηγημένη και λανθασμένη σύμφωνα με τον οδηγό, ο οποίος επίσης δεν αναγνωρίστηκε, και ως αποτέλεσμα ο οδηγός άργησε να φτάσει στον πελάτη του.

Στη συνέχεια, ο αναβάτης φαγητού φέρεται να ζήτησε από τον πελάτη του μια επιπλέον πληρωμή για την παράδοση λόγω της υποτιθέμενης λανθασμένης διεύθυνσης προτού οι δύο άνδρες ξεκινήσουν λεκτικό καυγά και στη συνέχεια σωματική διαμάχη. Η ιστορία τους έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού την είδαν πολλά άτομα.

Και τα δύο μέρη κλήθηκαν από την αστυνομία του Chalong για να αναφέρουν. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σωματική επίθεση χωρίς όμως σοβαρά τραύματα. Και οι δύο επιβλήθηκαν πρόστιμο 1,000 μπατ και ζήτησαν συγγνώμη για την παρεξήγηση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.