Αμερικανός τραυματίστηκε μετά από επίθεση που φέρεται να δέχτηκε στην οδό Bangla στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας Αμερικανός τραυματίστηκε μετά από επίθεση που φέρεται να δέχθηκε στην οδό Bangla στην Πατόνγκ.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν στις 3:30 π.μ. σήμερα το πρωί (28 Σεπτεμβρίουth) ότι ένας τουρίστας φέρεται να δέχτηκε επίθεση στην οδό Bangla στην Πατόνγκ.

Έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν τον τραυματισμένο 35χρονο Αμερικανό. Είχε τραύματα στο πρόσωπο και στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού χεριού. Μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για θεραπεία, αλλά φέρεται να αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα. Το όνομά του αποκρύφθηκε από ομάδες έκτακτης ανάγκης.

Ήταν με μια 24χρονη Ρωσίδα που δεν τραυματίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για τουρίστες που έμειναν σε ξενοδοχείο στην οδό Phra Baramee στο Patong, στο Kathu. Ο Αμερικανός είπε στους πρώτους ανταποκριτές ότι μόνο αυτός δέχθηκε επίθεση.

Ωστόσο, οι λεπτομέρειες για το γιατί ο Αμερικανός δέχθηκε την επίθεση και ποιος ήταν υπεύθυνος ήταν ασαφείς, με την αστυνομία να σχεδιάζει να διεξαγάγει πλήρη έρευνα και να ανακρίνει τον Αμερικανό τουρίστα.

Η αστυνομία της Πατόνγκ συνεχίζει την έρευνά της για να μάθει τι ακριβώς συνέβη για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.