Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Ξεκινά φεστιβάλ χορτοφαγικών, αλλοδαποί τραυματίες από αμαξίδιο και αλεξίπτωτο πλαγιάς, οδηγοί μίνι βαν τσακώνονται

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας στο Πουκέτ, από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 έως την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

Ο ένας από αυτούς είχε τραυματιστεί σοβαρά. Αυτό το άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Chalong.
Είχε σπάσει το δεξί του χέρι και τραυματίστηκε στο δεξί πόδι και στο ισχίο.
Οδηγοί μίνι βαν περίμεναν ξένους τουρίστες την ώρα που ψώνιζαν μέσα στο μαγαζί. Και τα δύο μέρη ήταν απογοητευμένα με ορισμένα ζητήματα.
Οι οδηγοί που συμμετείχαν στον καυγά ήταν απογοητευμένοι για το γεγονός ότι έπαιρναν συμβουλές (προμήθεια) από τη μεταφορά πελατών στο κατάστημα με σουβενίρ, αλλά κάποιος άλλος φέρεται να είχε πηδήξει στην ουρά για να λάβει χρήματα από το κατάστημα.
Οι άδειες οδήγησης τριών οδηγών μίνι βαν που ήταν οι κύριοι ταραχοποιοί στο περιστατικό έχουν ανασταλεί για έξι μήνες. Δεν επιτρέπεται να οδηγούν ταξί, συμπεριλαμβανομένων των ταξί μίνι βαν για έξι μήνες.
Ο Υπουργός Δημόσιας Υγείας Anutin Charnvirakul συμμετείχε στην τελετή στο Ναό Jui Tui όπου υψώθηκε ο πόλος «Go Teng». Ο πόλος Go Teng είναι το σημάδι της αρχής του Vegetarian Festival
Περίπου 100,000 Ταϊλανδοί τουρίστες και 80,000 ξένοι τουρίστες επισκέπτονται το Πουκέτ κατά τη διάρκεια αυτού του χορτοφαγικού φεστιβάλ.
Η αρχική εκτίμηση έδειξε ότι δεν αναφέρθηκαν ζημιές στο Πουκέτ. Μόνο μια περιοχή ανέφερε δονήσεις που ήταν στην περιοχή Mueang Phuket με ορισμένους κατοίκους να αναφέρουν ελαφρούς δονήσεις και δονήσεις.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.