Τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν στο Wichit φέρονται να εμπλέκονται σε διαδικτυακή επενδυτική απάτη

Πουκέτ -

Τέσσερις ύποπτοι συνελήφθησαν στο Wichit, οι οποίοι φέρεται να συμμετείχαν σε διαδικτυακή επενδυτική απάτη.

Πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου στη βάση του Αστυνομικού Σταθμού Περιφέρειας 8 στο Πουκέτ σήμερα (27 Σεπτεμβρίου) με επικεφαλής τον αστυνομικό διοικητή της Περιφέρειας 8, Αντιστράτηγο Αμφόν Μπουαραμπφόν.

Ο αντιστράτηγος Amphon είπε στο Phuket Express, «Οκτώ εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί και τέσσερις ύποπτοι έχουν μέχρι στιγμής συλληφθεί στην υποπεριφέρεια Wichit, στην περιοχή Mueang Phuket. Το κόστος της ζημιάς είναι 1,258,630 μπατ από διαδικτυακές επενδυτικές απάτες."

«Όποιος ειδοποιεί για απατεώνες ή διαδικτυακούς απατεώνες επενδύσεων παρακαλούμε να μας αναφέρει στο www.thaipoliceonline.com ή οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα, ή Αστυνομία PCT www.pctpolice.go.th ή 1441, 081-8663000." κατέληξε ο Αμφών.

Τα ονόματα των υπόπτων και τα ακριβή στοιχεία της φερόμενης απάτης δεν δόθηκαν στη συνέντευξη Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.