Ξεκινούν οι πομπές στο δρόμο για το χορτοφαγικό φεστιβάλ του Πουκέτ

Πουκέτ -

Οι οδικές πομπές του Φεστιβάλ Χορτοφάγων ξεκίνησαν στο Πουκέτ σήμερα (27 Σεπτεμβρίουth).

Οι χορτοφαγικές πομπές στο δρόμο ξεκίνησαν από το Ιερό Jchoor Su Gong Naka στην υποπεριοχή Wichit της περιοχής Mueang Phuket σήμερα το πρωί στις 7:30 π.μ. με κατεύθυνση προς το δημόσιο πάρκο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ.

Το πρόγραμμα των άλλων οδικών πομπών για αύριο (28 Σεπτεμβρίουth) είναι παρακάτω:

5:45 π.μ. Sapam Shrine (Στο Koh Kaew)

6:30 π.μ. Bang Koo Shrine (Στο Koh Kaew)

7:00 π.μ. Ναός Hai Yian Geng (Στο Mai Khao, Thalang)

7:30 π.μ. Ναός Seng Leng Tong (Στο Mueang Mai, Thalang)

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ διεξάγεται καθημερινά μια «πομπή δρόμου» από κάθε ιερό. Η πομπή προσφέρει την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες και στο ευρύ κοινό στους δρόμους να λάβουν την ευλογία των θεών που κατέχουν τα πνευματικά μέντιουμ.

Το Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ ξεκίνησε επίσημα στο οποίο ο Υπουργός Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης συμμετείχε σε μια τελετή για την έναρξη της εκδήλωσης.

Οι παρελάσεις και οι πομπές ακυρώθηκαν το 2021 λόγω ανησυχιών για τον Covid-19 και υπό αυστηρούς κανόνες Covid-19 το 2020, καθιστώντας φέτος το πρώτο πλήρες Φεστιβάλ Χορτοφαγίας από το 2019.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.