Ξεκινά επίσημα το χορτοφαγικό φεστιβάλ του Πουκέτ

Πουκέτ -

Το Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ ξεκίνησε επίσημα στο οποίο ο Υπουργός Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης συμμετείχε σε μια τελετή για την έναρξη της εκδήλωσης.

Χθες, (25 Σεπτεμβρίουth), ο υπουργός Δημόσιας Υγείας Anutin Charnvirakul συμμετείχε στην τελετή στο Jui Tui Shirne όπου υψώθηκε ο πόλος «Go Teng». Το κοντάρι Go Teng είναι το σημάδι της έναρξης του χορτοφαγικού φεστιβάλ. Πολλοί Ταϊλανδοί και Κινέζοι ντόπιοι και τουρίστες συμμετείχαν στο φεστιβάλ.

Το ετήσιο Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ διεξάγεται για εννέα ημέρες από τις 26 Σεπτεμβρίουth έως τον Οκτώβριο 4th.

Καθημερινά γίνεται μια «κατοχή δρόμου» από κάθε ιερό κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Η κατοχή προσφέρει την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες και στο ευρύ κοινό στους δρόμους να λάβουν την ευλογία των θεών που κατέχουν τα πνευματικά μέντιουμ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.