Η πόλη του Πουκέτ προειδοποιεί για την πώληση ή το παιχνίδι με έντονες κροτίδες κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Χορτοφαγίας

Πουκέτ -

Ο δήμος της πόλης του Πουκέτ εξέδωσε επίσημη προειδοποίηση σχετικά με την πώληση ή το παιχνίδι με έντονες κροτίδες κατά τη διάρκεια του ετήσιου Φεστιβάλ Χορτοφαγίας.

Ο δήμος της πόλης του Πουκέτ έχει εκδώσει την ακόλουθη προειδοποίηση:

Δεν επιτρέπεται η πώληση ή το παιχνίδι με έντονα κροτίδες. Οι έντονες κροτίδες μπορεί να προκαλέσουν δημόσια ενόχληση ή βλάβη στη ζωή και την περιουσία κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Χορτοφαγίας.

Όποιος παραβαίνει τους κανόνες θα αντιμετωπίσει νομικά μέτρα. Αναφέρετε παράνομη συμπεριφορά στο 191.

Το Phuket Express σημειώνει ότι ο ακριβής ορισμός του τι είναι ένα έντονο κροτίδα ήταν ασαφής και αφέθηκε σε μεγάλο βαθμό στην ερμηνεία των μεμονωμένων αξιωματικών επιβολής του νόμου και του χρήστη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.