ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ έδωσε εντολή να συνεχιστεί η παρακολούθηση μετά τον σεισμό που έγινε αισθητός από τον σεισμό στο νησί Σουμάτρα

Πουκέτ -

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ διέταξε στενή παρακολούθηση μετά από σεισμούς που αναφέρθηκαν στο νησί Σουμάτρα με δονήσεις που έγιναν αισθητές στο Πουκέτ, αλλά δεν αναφέρθηκαν ζημιές.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Σεισμός σημειώθηκε το πρωί της 24ης Σεπτεμβρίουth στο νησί Σουμάτρα με δονήσεις που έγιναν αισθητές στο Πουκέτ, στο Phang Nga και στο Songkhla. Δεν αναφέρθηκαν άμεσα ζημιές.

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew διέταξε αμέσως τις τοπικές αρχές να ελέγξουν για τυχόν ζημιές. Η αρχική εκτίμηση έδειξε ότι δεν αναφέρθηκαν ζημιές στο Πουκέτ. Μόνο μια περιοχή ανέφερε δονήσεις που ήταν στην περιοχή Mueang Phuket με ορισμένους κατοίκους να αναφέρουν ελαφρούς δονήσεις και δονήσεις.

Ωστόσο, ο κυβερνήτης του Πουκέτ διέταξε τις αρμόδιες αρχές να παρακολουθούν στενά το περιστατικό και να ενημερώσουν τους κατοίκους και τους τουρίστες να μην πανικοβάλλονται.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.