Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ λέει ότι το νησί είναι έτοιμο να προστατεύσει τους τουρίστες και να διασφαλίσει την ασφάλειά τους κατά την επερχόμενη υψηλή περίοδο

Πουκέτ -

Το Πουκέτ είναι έτοιμο να διασφαλίσει την ασφάλεια των τουριστών, ακόμη και καθώς το νησί υποδέχεται περισσότερους τουρίστες σε αυτήν την επερχόμενη υψηλή περίοδο κατά τους επόμενους μήνες.

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Naroong Woonciew είπε στο Phuket Express, «Κάθε χρόνο από τον Οκτώβριο και μετά είναι η υψηλή περίοδος στο Πουκέτ, κατά την οποία πολλοί τουρίστες πρόκειται να επισκεφθούν το Πουκέτ, ειδικά τα εξωτερικά νησιά του Πουκέτ. Φυσικά, τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχαμε πραγματικά υψηλή σεζόν λόγω διάφορων επιχειρηματικών και συνοριακών περιορισμών Covid-19. Ωστόσο, φέτος, για πρώτη φορά από το 2019, είμαστε έτοιμοι να αγκαλιάσουμε πραγματικά τους τουρίστες χωρίς αυστηρούς περιορισμούς και μέτρα για τον κορωνοϊό».

«Εστιάζουμε ιδιαίτερα στους τουρίστες για τη θαλάσσια ασφάλεια όχι μόνο στο Πουκέτ αλλά και στο Phang Nga, το Krabi και το Trang, καθώς οι τουρίστες που επισκέφθηκαν το Πουκέτ συνήθως επισκέπτονται και αυτές τις κοντινές επαρχίες. Οι αρμόδιοι αξιωματούχοι πρέπει να διασφαλίζουν την ασφάλεια των τουριστών, ώστε οι τουρίστες να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να απολαύσουν τις διακοπές τους στο Πουκέτ», πρόσθεσε ο κυβερνήτης Naroong.

Το Πουκέτ περιμένει μια πολυάσχολη περίοδο διακοπών, αλλά το Phuket Express σημειώνει ότι αρκετοί παράγοντες εκτός του άμεσου ελέγχου της Ταϊλάνδης, όπως η Κίνα που συνεχίζει να εφαρμόζει μηδενικές πολιτικές για τον Covid-19 και η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία πλήττουν την πιθανή τουριστική βάση του Πουκέτ, η οποία βασίζεται στους Μαλαισιανούς και Ινδοί αντί αυτού αυτή τη στιγμή.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.