Ισχυρές έως πολύ έντονες βροχοπτώσεις αναμένονται στα περισσότερα μέρη της Ταϊλάνδης την επόμενη εβδομάδα λόγω της τροπικής καταιγίδας «NORU»

Εθνική -

Το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα (TMD) αναφέρει πιθανές έντονες έως πολύ έντονες βροχοπτώσεις στα περισσότερα μέρη της Ταϊλάνδης από τις 24 έως τις 29 Σεπτεμβρίου λόγω της σφοδρής τροπικής καταιγίδας NORU.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ένας ισχυρός μουσώνας βρίσκεται στον κάτω βορρά, το κεντρικό και το χαμηλότερο βορειοανατολικό τμήμα της Ταϊλάνδης κατά τις 24 – 26, με αποτέλεσμα άφθονες βροχές στη χώρα και απομονωμένες έντονες έως πολύ έντονες βροχές στα βόρεια, τα βορειοανατολικά. , η Κεντρική, συμπεριλαμβανομένης της Μπανγκόκ και της γειτονιάς της, της Ανατολής και της Νότιας Ταϊλάνδης.

Εν τω μεταξύ, η καταιγίδα NORU κινείται δυτικά-νοτιοδυτικά περνώντας τις Φιλιππίνες στη μεσαία Θάλασσα της Νότιας Κίνας στις 25 Σεπτεμβρίου – στις 26 Σεπτεμβρίου πριν φτάσει στο μέσο Βιετνάμ στις 27-28 Σεπτεμβρίου.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα έντονες έως πολύ έντονες βροχοπτώσεις σε ορισμένα από τα βόρεια, τα βορειοανατολικά, τα κεντρικά και τα ανατολικά της Ταϊλάνδης από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου, ο νοτιοδυτικός μουσώνας στη Θάλασσα Ανταμάν και τον Κόλπο της Ταϊλάνδης θα ενισχυθεί επίσης. Οι ισχυροί άνεμοι αναγκάζουν το κύμα σε ύψος έως και 2-3 μέτρα στη Θάλασσα Ανταμάν και στον άνω κόλπο της Ταϊλάνδης και πάνω από 3 μέτρα σε ύψος με καταιγίδες.

Το Τμήμα προειδοποιεί το κοινό να προσέχει τις σοβαρές συνθήκες που μπορεί να προκαλέσουν ξαφνικές πλημμύρες και υπερχειλίσεις, ιδιαίτερα κατά μήκος των πλωτών οδών κοντά σε πρόποδες και πεδινές περιοχές. Όλα τα πλοία πρέπει να προχωρήσουν με προσοχή και να αποφύγουν τις καταιγίδες. Μικρά σκάφη στη Θάλασσα Ανταμάν παραμένουν στην ακτή καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.