Το Ίδρυμα Kusoldharm στο Πουκέτ δώρισε τρόφιμα αξίας 400,000 μπατ σε 42 ιερά για δωρεάν χορτοφαγική διατροφή

Πουκέτ -

Το Kusoldharm Rescue Foundation δώρισε τρόφιμα αξίας άνω των 400,000 μπατ σε 42 κινεζικά ιερά στο Πουκέτ για να μαγειρεύουν δωρεάν χορτοφαγικά τρόφιμα για τους ανθρώπους.

Η δωρεά χθες (24 Σεπτεμβρίουth) είχε επικεφαλής το Active Presenting Crew του Kusodharm Rescue Foundation και τον κ. Lek Tantiwongpaisarn.

Συνολικά, 336 σακούλες ρύζι, 1,260 πακέτα νερό και 276 μπουκάλια μαγειρικής σόγιας που κόστισαν 497,550 μπατ σύμφωνα με τον κ. Lek δωρίστηκαν για να μαγειρέψουν δωρεάν χορτοφαγικά τρόφιμα για τους ανθρώπους.

Ανακοινώθηκε επίσημα το ετήσιο Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ που θα διεξαχθεί για εννέα ημέρες από τις 26 Σεπτεμβρίουth έως τον Οκτώβριο 4th.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.