Τρεις ξένοι τουρίστες διασώθηκαν αφού κόλλησαν σε ρεύμα σχισμής κοντά στην παραλία Patong

ΦΩΤΟ: Patong Lifeguard

Πατόνγκ –

Τρεις ξένες τουρίστριες διασώθηκαν αφού κόλλησαν σε ρεύμα σχισμής κοντά στην παραλία Πατόνγκ τη νύχτα.

Οι Ναυαγοσώστες της Patong ανέφεραν χθες το βράδυ (23 Σεπτεμβρίουrd) ότι περίπου στις 8:00 τρεις ξένες τουρίστες εθεάθησαν να καλούν για βοήθεια στη θάλασσα κοντά στην παραλία Patong. Ήταν πολύ τυχερό που υπήρχαν κάποιοι χειριστές τζετ σκι και ναυαγοσώστες που βρίσκονταν ακόμα στην παραλία αυτή τη στιγμή. Οι τρεις αλλοδαποί τουρίστες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην παραλία με τζετ σκι.

Οι ναυαγοσώστες της Patong προειδοποιούν τους τουρίστες να μην πάνε στη θάλασσα τη νύχτα.

Τα ονόματα και οι εθνικότητες των ξένων τουριστών δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από τους ναυαγοσώστες της Patong, αλλά είπαν ότι και οι τρεις γυναίκες ήταν εξαιρετικά ευγνώμονες για την υποστήριξη και τη βοήθεια.

Καθώς ο τουρισμός αυξάνεται στην Ταϊλάνδη μετά τη συνεχιζόμενη αποκλιμάκωση της πανδημίας του Covid-19, τα περιστατικά που αφορούν τουρίστες και ταραγμένη θάλασσα έχουν αυξηθεί γενικά. Οι ναυαγοσώστες συμβουλεύουν συνεχώς τους τουρίστες να προσέχουν τις σημαίες και τις καιρικές συνθήκες και να μην πηγαίνουν για μπάνιο τη νύχτα όταν το προσωπικό είναι εκτός υπηρεσίας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.