Οι δονήσεις έγιναν αισθητές στο Πουκέτ, στο Phang Nga και στο Songkhla μετά από αναφορές σεισμού στο νησί Σουμάτρα

Νότια Ταϊλάνδη-

Σεισμός σημειώθηκε σήμερα το πρωί (24 Σεπτεμβρίουth) στο νησί Σουμάτρα με δονήσεις που έγιναν αισθητές στο Πουκέτ, στο Phang Nga και στο Songkhla. Δεν αναφέρθηκαν άμεσα ζημιές.

Το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) ανέφερε στις 4:33 π.μ. για σεισμό στο νησί Σουμάτρα στην Ινδονησία στις 03:52 π.μ. στα 6.2 Ρίχτερ, βάθους 40 χιλιομέτρων, και πολλούς μετασεισμούς. Το επίκεντρο είναι 535 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Πουκέτ.

Αναφέρθηκαν δονήσεις στη Νότια Ταϊλάνδη in

– Οι κάτοικοι του Phang Nga μπορούσαν ξεκάθαρα να αισθάνονται τρέμουλο.

– Στο Sadao, κάτοικοι της Songkhla ανέφεραν τρέμουλο σε ψηλούς ορόφους κτιρίων.

– Στο Hat Yai της Songkhla, πολυώροφα κτίρια ανέφεραν επίσης δονήσεις, ταλαντεύσεις και δονήσεις.

– Στην περιοχή Mueang Phuket, στο Πουκέτ, ορισμένοι κάτοικοι ανέφεραν ελαφρές δονήσεις και δονήσεις.

Ένιωσες τίποτα σήμερα το πρωί; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.