Το Εμπορικό Γραφείο του Πουκέτ διασφαλίζει ότι οι πάγκοι με φαγητό για χορτοφάγους και τα εστιατόρια δείχνουν τις τιμές των τροφίμων με διαφάνεια

Πουκέτ -

Το Εμπορικό Γραφείο του Πουκέτ επιθεώρησε πάγκους και εστιατόρια για χορτοφαγικά τρόφιμα για να βεβαιωθεί ότι δείχνουν τις τιμές των τροφίμων με διαφάνεια πριν από το αναμενόμενο φεστιβάλ για χορτοφάγους. Η τιμωρία για τη μη εμφάνιση καθαρών τιμών των τροφίμων είναι πρόστιμο έως 10,000 μπατ.

Η επιθεώρηση σήμερα (23 Σεπτεμβρίουrd) ήταν στην οδό Ranong κοντά στο ναό Jui Tui στην πόλη του Πουκέτ που έχει περισσότερους από 100 πάγκους και εστιατόρια. Υπάρχουν πολλοί πάγκοι για χορτοφάγους και εστιατόρια που άρχισαν να πωλούν χορτοφαγικά τρόφιμα πριν ξεκινήσει το εννιάημερο φεστιβάλ για χορτοφάγους στις 26 Σεπτεμβρίουth.

Ανακοινώθηκε επίσημα το ετήσιο Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ που θα διεξαχθεί για εννέα ημέρες από τις 26 Σεπτεμβρίουth έως τον Οκτώβριο 4th.

Η κ. Woranit Apiratjirawong, διευθύντρια του Εμπορικού Γραφείου του Πουκέτ, είπε στο Phuket Express, «Φροντίζουμε ότι οι πωλητές τροφίμων δείχνουν τις τιμές των τροφίμων και δεν εκμεταλλεύονται τους πελάτες για να αυξήσουν τις τιμές των χορτοφαγικών τροφίμων κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ για χορτοφάγους. Οποιοσδήποτε πωλητής τροφίμων δεν εμφανίσει την τιμή των τροφίμων θα τιμωρηθεί με πρόστιμο έως και 10,000 μπατ.»

Για περισσότερα:

Οι τιμές των λαχανικών στο Πουκέτ αυξάνονται σταδιακά πριν ξεκινήσει το χορτοφαγικό φεστιβάλ.

Το τμήμα TAT Phuket αναμένει να υποδεχθεί 200,000 τουρίστες που θα αποφέρουν 3.4 δισεκατομμύρια μπατ κατά τη διάρκεια του χορτοφαγικού φεστιβάλ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.