Το Κέντρο Covid-19 της Ταϊλάνδης ανακοινώνει το τέλος του Διατάγματος Έκτακτης Ανάγκης και τη διάλυση του CCSA, με ισχύ την 1η Οκτωβρίου

Εθνική -

Η γενική συνέλευση του Κέντρου Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19 (CCSA) την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε το τέλος του Διατάγματος Έκτακτης Ανάγκης και τη διάλυση του CCSA, με ισχύ από την 1η Οκτωβρίου.

Μετά από περισσότερα από δύο χρόνια εφαρμογής, το Έκτακτο Διάταγμα που περιλαμβάνει όλες τις απαιτήσεις, ανακοινώσεις και εντολές που είχαν ασκήσει ο Πρωθυπουργός και το Υπουργικό Συμβούλιο για την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης θα λήξει επίσημα τον Σεπτέμβριο. 30η.

Αυτό, επομένως, περιλαμβάνει το τέλος της επιτροπής εργασίας της CCSA. Οι συστάσεις και οι κανονισμοί κατά της επιτήρησης και θεραπείας του Covid-19 θα εφαρμόζονται σύμφωνα με τον νόμο περί μεταδοτικών ασθενειών στον οποίο το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας είχε πρόσφατα ανακηρύξει τον Covid-19 ως παρακολουθούμενη ασθένεια.

Σύμφωνα με την CCSA υπό την προεδρία του αναπληρωτή πρωθυπουργού Prawit Wongsuwan, η επιτροπή του υπουργικού συμβουλίου θα συζητούσε πρωτίστως καθήκοντα παρόμοια με την CCSA για διάφορα συναφή υπουργεία μετά τη διάλυση, ενώ η τροποποίηση του νόμου περί μεταδοτικών ασθενειών θα εξεταστεί τώρα από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Εν τω μεταξύ, το κοινό εξακολουθεί να συνιστάται να συνεχίσει να φορά μάσκες προσώπου και να φροντίζει τον εαυτό του καθώς και να κάνει έναν ενισχυτικό εμβολιασμό, όπως χρειάζεται.

Φωτογραφία: Βασιλική Κυβέρνηση της Ταϊλάνδης

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.