Οι επαρχίες Πουκέτ και Ανταμάν είναι υποψήφιες για να φιλοξενήσουν τους 33ους Αγώνες SEA

Πουκέτ -

Οι επαρχίες Πουκέτ και Ανταμάν είναι υποψήφιες να φιλοξενήσουν τους 33ους Αγώνες SEA τα επόμενα τρία χρόνια (2025).

Η Επιτροπή Αθλητισμού επισκέφθηκε το Πουκέτ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μετά την επιλογή των επαρχιών Πουκέτ και Ανταμάν ως υποψήφιες για τη φιλοξενία των 33ων Αγώνων SEA

Η Επιτροπή Αθλητισμού προτείνει να επιλέγονται αθλητικά στάδια που έχουν 20,000 συν θέσεις για θεατές. Το Πουκέτ προτείνει το στάδιο Surakul στην πόλη του Πουκέτ.

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew είπε στο Phuket Express, «Εάν οι επαρχίες του Πουκέτ και του Ανταμάν επιλέγονταν για να φιλοξενήσουν τους 33ους Αγώνες SEA, αυτή θα είναι μια καλή ευκαιρία να υποστηρίξουμε το Πουκέτ ως «Αθλητική Πόλη» καθώς και να υποστηρίξουμε τον αθλητικό τουρισμό».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.