ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ανεστάλησαν οι άδειες οδήγησης τριών οδηγών μίνι βαν που εμπλέκονται σε καυγά στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Οι άδειες οδήγησης τριών οδηγών μίνι βαν που ενεπλάκησαν σε ιογενή καβγά στο Πουκέτ έχουν ανασταλεί για έξι μήνες.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Δύο οδηγοί μίνι βαν παρουσιάστηκαν στην αστυνομία αφού φέρονται να επιτέθηκαν σε άλλους οδηγούς μπροστά από ένα διάσημο κατάστημα με σουβενίρ στο Πουκέτ.

Η ενημέρωση μας:

Ο κ. Kornpitak Artsuwan από το Γραφείο Χερσαίων Μεταφορών του Πουκέτ είπε στο Phuket Express, «Οι άδειες οδήγησης τριών οδηγών μίνι βαν που ήταν οι κύριοι αναδευτήρες στο περιστατικό έχουν ανασταλεί για έξι μήνες. Δεν επιτρέπεται να οδηγούν ταξί, συμπεριλαμβανομένων των ταξί μίνι βαν για έξι μήνες. Έχουν βλάψει την εξαιρετική εικόνα και τη φήμη του Πουκέτ και της Ταϊλάνδης λόγω των συγκρούσεων ενώ ξένοι τουρίστες τους παρακολουθούσαν, με τα επακόλουθα να κοινοποιούνται ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Ένας από τους ύποπτους οδηγούς, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Piya, είπε στο Phuket Express: «Λυπάμαι πολύ που έμπλεξα σε σωματική διαμάχη. Έχασα την ψυχραιμία μου παρόλο που προσπάθησα να ελέγξω τον εαυτό μου. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις στην ιστορία που είχαν γίνει viral στα social media και το βίντεο δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται. Στο μέλλον δεν θα ξανακάνω κάτι τέτοιο».

Ο κ. Piya δεν προσφέρθηκε να εξηγήσει τι πιστεύει ότι ήταν οι παρεξηγήσεις ή πώς ακριβώς το βίντεο δεν ήταν αυτό που φαινόταν, σημειώνει το Phuket Express.

Το viral περιστατικό προκάλεσε τεράστια αντίδραση τόσο στα αγγλόφωνα όσο και στα ταϊλανδικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για πολλά χρόνια, πολύ πριν, οι αρχές της πανδημίας Covid-19 στο Πουκέτ προσπάθησαν, με ανάμεικτα αποτελέσματα, να χαλιναγωγήσουν προβλήματα με οδηγούς ταξί και τουρίστες που συχνά έπληξαν την εικόνα και τη φήμη του Πουκέτ.

Σε αυτή τη συγκεκριμένη κατάσταση, οι οδηγοί μάλωναν για την προμήθεια που δόθηκε από ένα κατάστημα σε οδηγούς για να φέρουν πελάτες να επισκεφτούν. Ωστόσο, συχνά υπάρχουν παράπονα από τουρίστες σχετικά με την τιμολόγηση, την άρνηση χρήσης μετρητών, την άρνηση λήψης ορισμένων πελατών ή αποδοχής ορισμένων προορισμών και άλλες διάφορες ανησυχίες.

Οι αρχές του Πουκέτ είπαν ότι θα συνεχίσουν να θέτουν την επίλυση προβλημάτων με τους οδηγούς ταξί κορυφαία προτεραιότητα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.